HomeΤΥΡΝΑΒΟΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Καρναβάλι Τυρνάβου και Μπουρανί 2023 μέγας χορηγός KASIDIS – meatland

Καρναβάλι Τυρνάβου και Μπουρανί 2023 μέγας χορηγός KASIDIS – meatland

Ξεκινάει σε λίγες μέρες το Καρναβάλι Τυρνάβου 2023 και το Μπουρανί με μεγάλο χορηγό των εκδηλώσεων του Δήμου Τυρνάβου την εταιρία KASIDIS – meatland.

 

Από το 1885 μέχρι και σήμερα το όνομα ΚΑΣΙΔΗΣ έχει ταυτιστεί με το εκλεκτό και ποιοτικό κρέας. Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση, η ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ  έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος με έδρα τον Τύρναβο Λάρισας που πληρεί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και απασχολεί περισσότερα από 300 άτομα μόνιμο προσωπικό.

kasidis

Με εμπειρία, γνώση, μεράκι κι άριστες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τις βέλτιστες μεθόδους παραγωγής, παράγονται καθημερινά τα πιο εκλεκτά και γευστικά κρέατα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης.

Στόχος της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή και εμπορία προϊόντων κρέατος άριστης ποιότητας και γεύσης καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Η KASSIDIS AE αξιοποιεί ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, προμηθευτών και σημείων πώλησης, εντός όσο και εκτός συνόρων, με παρουσία σε 10 χώρες, καλύπτοντας τις ανάγκες καθημερινής ζήτησης και εξυπηρετώντας εκατοντάδες καταναλωτές με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Η εταιρεία επενδύει στη συνεχή του επέκταση, πάντοτε με στόχο την ασφάλεια, την ταχύτητα και την διασφάλιση της κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων της.

Χορηγοί επικοινωνίας του τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2023 και του Μπουρανί  είναι επίσης η καθημερινή Εφημερίδα της Λάρισας Ελευθερία  και η ηλεκτρονική εφημερίδα TirnavosPress. 

H «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» συμπλήρωσε φέτος 100 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου της στη Λάρισα, το πρωινό της 19ης Οκτωβρίου 1922.

Σε αυτόν τον έναν αιώνα ζωής, η εφημερίδα έχει καταγράψει όλα τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα, στην Ελλάδα και στον κόσμο, με όπλο την αντικειμενικότητα και τον πλουραλισμό των απόψεων στις σελίδες της.

Στις κρίσιμες καμπές της ελληνικής και τοπικής Ιστορίας η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ήταν και είναι πάντοτε παρούσα με ρόλο ενεργό, στην πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Θεσσαλίας.

Συμπληρώνοντας έναν αιώνα αδιάλειπτης παρουσίας, η αρχαιότερη εφημερίδα του νομού εξακολουθεί να διαφυλάττει τις παραδοσιακές αξίες της δημοσιογραφίας που την καταξίωσαν στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού και να συνεχίζει την πορεία της με αταλάντευτη προσήλωση στις αρχές της έγκυρης ενημέρωσης.

Το TirnavosPress χορηγός επικοινωνίας του τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2023 και  του Μπουρανί είναι μια Ανεξάρτητη Ηλεκτρονική Εφημερίδα με έδρα τον Τύρναβο.

Δημιουργήθηκε, μόλις 3 χρόνια πριν, στις 14 Ιουλίου του 2020 με το όνομα “Τύρναβος ο τόπος μας”, ενώ στα μέσα του 2021 μετονομάστηκε σε “TirnavosPress”. Σήμερα, μετά την συγχώνευση με τα Τυρναβίτικα Νέα, το TirnavosPress αριθμεί πάνω από 30.000 φίλους στο Facebook με σελίδες και ομάδες αποκλειστικά δικές του, ενώ η ιστοσελίδα tirnavospress.gr δέχεται πάνω από 450.000 προβολές σε μηνιαία βάση. 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα TirnavosPress  κάνει την διαφορά στην ενημέρωση με ζωντανό (live) ρεπορτάζ  συνεντεύξεις στον Δήμο Τυρνάβου στην Θεσσαλία αλλά και στην Αθήνα.

Πατήστε εδώ να ακούσετε το σποτ για τον Τόνι Σφήνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.