Καλογιάννης: Εργασίες για να ανοίξει ο δρόμος Γιάννουλη – Λάρισα – Η προσοχή στραμμένη στις Εργατικές κατοικίες

HomeΛΑΡΙΣΑ

Καλογιάννης: Εργασίες για να ανοίξει ο δρόμος Γιάννουλη – Λάρισα – Η προσοχή στραμμένη στις Εργατικές κατοικίες

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Σε δήλωση του στο tirnavospress.gr ο Απόστολος Καλογιάννης Δήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων εξήγησε που έχουν επικεντρωθεί οι εργασίες του Δήμου και ποια είναι τα επόμενα βήματα ώστε η Λάρισα να επιστρέψει στην κανονικότητα της μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. 

 

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο έγινε μια τεράστια προσπάθεια από το Δήμο Λαρισαίων με την συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας για να κλείσει το ποτάμι που δημιουργήθηκε και περνούσε μέσα από τις Εργατικές Κατοικίες και αυτό φάνηκε ήδη στην αισθητή πτώση της ροής ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται και σήμερα. 

”Αυτή τη στιγμή αποκαθιστούμε σιγά σιγά την συγκοινωνία στα δύο κομμάτια της πόλης και η μεγάλη ανάγκη πια είναι να πέσουν όλα τα μηχανήματα μας μέσα στις εργατικές για να αντλήσουμε τα νερά και να έρθει η ΔΑΕΦΚ να κάνουν τις καταγραφές των ζημιών”, δήλωσε. 

Απαντώντας στην ερώτηση αν είναι ασφαλής η μετακίνηση στις γέφυρες τις πόλης που έγινε μεγάλη συζήτηση ο Δήμαρχος δήλωσε ” έχουν ελεγχθεί και είναι εντάξει και οι δύο γέφυρες”

Κλείνοντας μιλώντας προς τους κατοίκους ανέφερε πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και εξήγησε τις ενέργειες που θα γίνουν από σήμερα ώστε να επανέλθει η πόλη στην καθημερινότητα της. 

Δείτε τι είπε στην κάμερα του Tirnavospress.gr:

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.