Κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου για διαμαρτυρία μπροστά στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου για διαμαρτυρία μπροστά στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Νερού, καλούμε αύριο Τετάρτη 22/3/2023  και ωρα 1:30 το μεσημέρι όλους τους Συλλόγους και τους Μαζικούς   φορείς του Τυρνάβου σε παράσταση διαμαρτυρίας    μπροστά στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ.

 

Όλοι μαζί ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού απαιτώντας κατάργηση του νομοσχεδίου που το νερό από κοινωνικό αγαθό γίνεται εμπόρευμα με όλες τις αρνητικές συνέπειες που θα ακολουθήσουν στην ζωή μας.

 

Δηλώνουμε παράλληλα αύριο και με την παρουσία μας  έμπρακτα την συμπαράσταση μας στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι των ΔΕΥΑ σε όλη την χώρα για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.