Γιαννακόπουλος: Η αύξηση των κρουσμάτων στην ΠΕ Λάρισας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού

HomeΥΓΕΙΑ

Γιαννακόπουλος: Η αύξηση των κρουσμάτων στην ΠΕ Λάρισας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού

Η αύξηση των κρουσμάτων στην Π.Ε. Λάρισας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού, αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος καλεί σε συστράτευση όλους τους πολίτες, εμβολιασμένων και μη, στην μάχη κατά της covid-19 που εμφανίζεται ιδιαίτερα απειλητική και στην περιοχή.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι “με όπλα τον εμβολιασμό και την αυστηρή τήρηση των προστατευτικών μέτρων (μάσκα ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους συνωστισμού, τήρηση αποστάσεων και υγιεινή χεριών) να αποτρέψουμε τη χειρότερη μορφή της πανδημίας στον τόπο μας.
Καλούμε όλους τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας να αφήσουν πίσω τους λάθη και αστοχίες της πολιτικής διαχείρισης στην επικοινωνία του εμβολιασμού και να τρέξουν τώρα να κάνουν το εμβόλιο, χωρίς κανένα ενδοιασμό για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του, ως ύστατη πράξη ατομικής αλλά και κοινωνικής ευθύνης.

Καλούμε ιδιαίτερα όλους τους υγειονομικούς του κρατικού και του ιδιωτικού τομέα, που τελούν σε καθεστώς αναστολής της εργασίας τους και αποχής από τα ιδιωτικά τους ιατρεία να μπουν μπροστά στη μάχη του εμβολιασμού και να αποτελέσουν λαμπρά παραδείγματα για τους ταλαντευόμενους συμπολίτες μας.
θα πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε πως στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανένας και θα πρέπει να την δώσουμε όλοι μας με αυταπάρνηση για να σώσουμε τις ζωές μας, τις ζωές των παιδιών μας, τις ζωές των συμπολιτών μας. Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο με τα εφιαλτικά lockdown του παρελθόντος που εκτός από την ψυχική μας υγεία και ισορροπία καταστρέφουν οικονομικά