Στο ιστορικό εξωκλήσι της Αναλήψεως στο Αργυροπούλι ο Εσπερινός

HomeΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στο ιστορικό εξωκλήσι της Αναλήψεως στο Αργυροπούλι ο Εσπερινός

Στο ιστορικό εξωκλήσι της Αναλήψεως στο Αργυροπούλι ο Εσπερινός Μετά Αρτοκλασίας τελέστηκε χθες από τους άξιους πατέρες Κωνσταντίνο Χαράλαμπο και Δημήτριο παρουσία πλήθους κόσμου από όλη την περιοχή που έσπευσαν στη πρώτη μεγάλη πανήγυρι μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

 

Ο π Κωνσταντίνος μιλά για την πάνω από 1 αιώνα εκκλησία που πριν την καθιέρωση της Πρωτομαγιάς ήταν τόπος γιορτής και συνάντησης από όλα τα γύρω χωριά.

 

 

Οι αγιογραφίες εντυπωσιάζουν και συνεχίζουν να γίνονται με ασταμάτητες δωρεές κατοίκων του Αργυροπουλίου αλλά ακόμα και Λαρισαίων.

Το εξωκλήσι βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα από τον Τύρναβο κοντά στο ποτάμι που καταλήγει στο Μάτι και απέναντι από την γνωστή δριστελα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Κοινοποιήστε: