HomeΔΙΕΘΝΗ

Η ιστορία του 1989 που ίσως να σας κάνει να πιστέψετε στα UFOs!

Η ιστορία του 1989 που ίσως να σας κάνει να πιστέψετε στα UFOs!

Πριν μερικές ώρες έγινε μια πραγματικά σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με το θέμα των ΑΤΙΑ ή UFO. Συγκεκριμένα, ο David Grusch, όπως είναι το όνομά του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε πρακτικά αυτά που κάποιοι λάτρεις των θεωριών συνομωσίας φανταζόντουσαν.

 

Μαζί του ορκίστηκαν και κατέθεσαν ο Ryan Graves, πρώην πιλότος, αλλά και ο διοικητής David Fravor, πρώην βετεράνος πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, καθώς οι τρεις του ήταν μάρτυρες στο περιστατικό του UFO του 2004.

Ποια ήταν, λοιπόν, αυτή η σοκαριστική αποκάλυψη; Ο Grusch ορκίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέχει τεχνολογία που είναι έτη φωτός πιο προηγμένη από τις δυνατότητες της Αμερικής αλλά και του κόσμου, την οποία απέκτησε από Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UFOs) που καταρρίφθηκαν ή προσέκρουσαν στη Γη. Παράλληλα, ο Grusch ισχυρίστηκε, προσέχοντας μάλιστα πολύ τις λέξεις που χρησιμοποιούσε, ότι η αμερικάνικη κυβέρνηση διαθέτει στην κατοχή της “άθικτα και μερικώς άθικτα” εξωγήινα αεροσκάφη, καθώς και εξωγήινο “βιολογικό υλικό”.

Διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, προσωπικά μου ήρθε στο μυαλό ένα όνομα: Bob Lazar. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς μαρτυρία που είχε κάνει ο Lazar πριν τη δεκαετία του 1990, όταν είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης, λέγοντας πως η κυβέρνηση τον προσέλαβε μυστικά για να βοηθήσει με τη μελέτη των UFOs που είχε ανακτήσει και είχε στην κατοχή της!

Ποιος είναι ο Bob Lazar;

Ο Bob Lazar είναι μια αμφιλεγόμενη φιγούρα της κοινότητας των ΑΤΙΑ/UFO, που ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Ισχυρίστηκε ότι είχε προσληφθεί από την αμερικανική κυβέρνηση για να εργαστεί σε μια εγκατάσταση που ονομαζόταν “S-4”, η οποία βρισκόταν κοντά στην περιβόητη Περιοχή 51 στη Νεβάδα. Σύμφωνα με τον Lazar, η μυστική αυτή εγκατάσταση ήταν αφιερωμένη στην αντίστροφη μηχανική εξωγήινης τεχνολογίας. Ειδικότερα, ο Lazar ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος μιας ομάδας που εργάστηκε άμεσα σε διάφορα εξωγήινα διαστημόπλοια, τα οποία τροφοδοτούνταν από ένα μυστηριώδες καύσιμο: Το Στοιχείο 115 .

Το σύστημα προώθησης αυτών των διαστημοπλοίων, όπως το περιέγραψε ο Lazar, λειτουργούσε με αρχές αντιβαρύτητας, κάτι που ξεπερνούσε κατά πολύ την τεχνολογική κατανόηση της εποχής. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι τεχνολογίες αυτές προέρχονταν από εξωγήινη νοημοσύνη και ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε γνώση της ύπαρξης εξωγήινων. Οι ισχυρισμοί του προκάλεσαν θύελλα αντιπαραθέσεων, προσελκύοντας τόσο ένθερμους πιστούς όσο και αυστηρούς σκεπτικιστές.

Το ιδιαίτερο με την περίπτωση του Lazar είναι ότι ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε εμπορικά τη δημοσιότητα που απέκτησε, ενώ η ιστορία του παρέμεινε ίδια ακόμη και τόσο χρόνια μετά. Αυτό που έκανε μάλιστα ακόμη και τους πιο δύσπιστους να τον ακούσουν είναι πως παρά πολλά πράγματα που ακούγονταν ακραία τότε, πριν 30+ χρόνια, σε μια εποχή χωρίς smartphones, social media και πολλές άλλες τεχνολογίες που είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής μας σήμερα, τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Τρεις «ακραίοι» ισχυρισμοί που τελικά…σα να βγήκαν ήταν αληθινοί:

Το Στοιχείο 115 του περιοδικού πίνακα υπάρχει στα αλήθεια και επιβεβαιώθηκε από τους επιστήμονες

Ο Bob Lazar ισχυρίστηκε ότι ένα βαρύ στοιχείο που ονομάζεται “Στοιχείο 115” χρησιμοποιούνταν ως το καύσιμο για το εξωγήινο σκάφος, το οποίο τον έβαλε η κυβέρνηση να μελετήσει. Την εποχή που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό, το Στοιχείο 115 δεν είχε ακόμη συντεθεί από τους επιστήμονες, κάτι που συνέβη το 2003, πάρα πολλά χρόνια μετά τον ισχυρισμό του Lazar. Τον Δεκέμβριο του 2015, αναγνωρίστηκε επίσημα ως ένα από τα τέσσερα νέα στοιχεία από την Κοινή Ομάδα Εργασίας των διεθνών επιστημονικών φορέων IUPAC και IUPAP. Στις 28 Νοεμβρίου 2016, πήρε επίσημα το όνομά του από την περιφέρεια της Μόσχας, στην οποία βρίσκεται το JINR.

Και επίσημα, λοιπόν, το Μοσκόβιο (Ουνουνπέντιο ή Ununpentium) είναι το όνομα του τεχνητού υπερβαρέoς στοιχείου του περιοδικού πίνακα με σύμβολο Mc και με ατομικό αριθμό 115, αυτό ακριβώς για το οποίο μιλούσε ο Lazar το 1989!

Οι ΗΠΑ κρατάνε διαστημόπλοια που έχουν ανακτήσει

Ο Lazar έχει δηλώσει ότι ήταν μέλος μιας ομάδας που προσπαθούσε να μάθει με μεθόδους αντίστροφης μηχανικής πώς λειτουργούσε εξωγήινη τεχνολογία που είχε η κυβέρνηση των ΗΠΑ σε μια μυστική τοποθεσία που ονομάζεται “S-4”, κοντά στην Περιοχή 51. Όλα αυτά τα είχε δηλώσει σε μια εποχή που η Area 51 δεν ήταν καν γνωστή και δεν είχε την φήμη που είχε σήμερα. Πλέον όχι απλώς γνωρίζουμε την ύπαρξή της, κάτι που θα ήταν πολύ δύσκολο ο Lazar να γνωρίζει τότε, αλλά η νέα, χθεσινή ακρόαση στο Κογκρέσο ουσιαστικά υποστηρίζει ότι πράγματι ο Lazar έλεγε την αλήθεια και ότι οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους UFOs.

H “ανύπαρκτη” τεχνολογία του σαρωτή χεριών

Ο Lazar περιέγραφε ότι για να μπει στις μυστικές εγκαταστάσεις χρησιμοποιούσε έναν σαρωτή χεριών με βιομετρικές δυνατότητες. Ήταν κάτι σαν τους σημερινούς αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που με lasers επαλήθευε την ταυτότητα όσων δούλευαν στη βάση. Αυτού του είδους η τεχνολογία δεν ήταν ευρέως γνωστή την εποχή που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό και όλοι έλεγαν ότι δεν υπάρχει. Τελικά, το 2018, ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από έναν σαρωτή χεριών που χρησιμοποιούνταν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο κοντινό πεδίο βολής της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι εικόνες των σαρωτών που χρησιμοποιήθηκαν για να μπαίνουν όσοι επιτρεπόταν στο εσωτερικό του κτιρίου ταιριάζουν σχεδόν απόλυτα με την περιγραφή του Lazar, η οποία είχε γίνει τόσα χρόνια πριν.

Αναλυτικά όλη η ιστορία του

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση του Lazar με τον Joe Rogan μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω. Τέλος, διαθέσιμο και σε διάφορες online πλατφόρμες είναι και το ντοκιμαντέρ Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers, το οποίο εμβαθύνει ακόμη περισσότερο.


 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.

πηγή