Ιερώνυμος προς Τυρναβίτες: ”Μην μαλώσετε στις δημοτικές εκλογές θα έρθω με την μαγκούρα”

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ιερώνυμος προς Τυρναβίτες: ”Μην μαλώσετε στις δημοτικές εκλογές θα έρθω με την μαγκούρα”

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε πρόσφατα από τον Προφήτη Ηλία ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κκ. Ιερώνυμος στο κηρυγμα του στον Μέγα Εσπερινό της 19ης Ιουλίου καθώς έχει ξεκινήσει δυναμικά ο προεκλογικός αγώνας στην Δήμο Τυρνάβου.

 

Συγκεκριμένα σε μια αποστροφή του λόγου του παρότρυνε όλους στον Τύρναβο και τα χωριά να μην χαλάσουν τις προσωπικές φιλίες και σχέσεις τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές που είναι πολύ πιο δύσκολες από τις Εθνικές. ”Οι εθνικές εκλογές πάει πέρασαν αυτές ήταν εύκολες. Τώρα όμως εδώ σε αυτές τον Οκτώβριο γνωρίζεστε όλοι μεταξύ σας έχετε φιλίες, συμπάθειες, μην τις χαλάσετε για την εξουσία. Κοιτάξτε μην μάθω κάτι ότι έχετε καυγάδες θα έρθω με την μαγκούρα.” Ζήτησε ηρεμία και αγάπη, ομόνοια για το καλό του τόπου και όχι παρεξηγήσεις και φασαρίες στα χωριά μεταξύ φίλων και συγγενών.

Δείτε αναλυτικά τα λόγια του στο αποκλειστικό βίντεο του tirnavospress:

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες: