Ήχησε ξανά το 112 στον Τύρναβο – Προειδοποίηση για πλημμυρικά φαινόμενα

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ήχησε ξανά το 112 στον Τύρναβο – Προειδοποίηση για πλημμυρικά φαινόμενα

Για άλλη μια φορά το 112 ήχησε στον Τύρναβο προειδοποιώντας για πλημμυρικά φαινόμενα

 

Σύμφωνα με το μήνυμα:

”Προειδοποιητικό μήνυμα για εκδήλωση έντονων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών”

Την ίδια στιγμή ο Δήμος Λαρισαίων προχώρησε σε απομάκρυνση κατοίκων:

Λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας νερού του Πηνειού ποταμού και για προληπτικούς λόγους, υπάρχει ανάγκη απομάκρυνσης όσων βρίσκονται εντός της πλημμυρικής ζώνης του ποταμού που περικλείεται απο την κοίτη του ποταμού έως το ανάχωμα της οδού Σάκη Καράγιωργα και απο την γέφυρα της Νέας Σμύρνης έως και τον Βιολογικό καθαρισμό (περιοχή Αγίας Μαρίνας)

Στο αισθητικό Άλσος η στάθμη του Πηνειού ποταμού έχει ανέβει επικίνδυνα. Αστυνομία βρίσκεται στο σημείο έχοντας τοποθετήσει ταινία σήμανσης για την απαγόρευση πρόσβασης στο άλσος.

 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights