Η ακαδημία του Αίαντα σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ακαδημία του Αίαντα σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Πάνω από σαράντα παιδιά από την ακαδημία του Αίαντα ταξίδεψαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για να συμμετάσχουν σε τουρνουά με Ακαδημίες της Β. Ελλάδας και όχι μόνο.

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και συνάμα μια εξερεύνηση σε άλλες περιφέρειες ώστε οι άνθρωποι του ΑΙΑΝΤΑ να δουν και σε τι επίπεδα βρίσκονται οι ανάλογες Ακαδημίες.


Ο κ. Τζαφέρης μας δήλωσε πως τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι απόλαυσαν το ταξίδι ενώ δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα και από κανέναν.

Επίσης τόνισε πως τα παιδιά του Τυρνάβου βρίσκονται σε ψηλό επίπεδό τόσο στην αγωνιστική συμπεριφορά και εξέλιξη όσο και στις κοινωνικές τους αντιδράσεις.

Είμαι χαρούμενος που έγινε αυτό το ταξίδι γιατί είχαμε επικοινωνία με αρκετό κόσμο από διάφορα μέρη κάναμε καινούργιους φίλους και όπως πάντα ζήσαμε τα παιχνίδια με πάθος.

Ο ΑΙΑΝΤΑΣ είναι η Ακαδημία που διαπαιδαγωγεί τους φίλους του χωρίς φανφάρες και… τυμπανοκρουσίες αλλά με σωστή καθοδήγηση και παιδεία.

Για μας οι αξίες πρέπει να γίνουν αρχή για τους μαθητές μας.

Ο κ. Τζαφέρης επίσης τόνισε πως δεν περίμενε τόσο μεγάλη ανταπόκριση ενώ θαύμασε και τους γονείς που έκαναν 200χλμ. με δικά τους αυτοκίνητα ώστε να παρακολουθήσουν τα βλαστάρια τους.

Πάνω από 20 αυτοκίνητα βρέθηκαν κοντά στο πούλμαν και μάλιστα συζητήθηκε η παρουσία μας από τους διοργανωτές.

 

Ο κ. Τζαφέρης δεν έκρυβε την συγκίνηση του και μας τόνισε πως από τους βασικούς λόγους που παραμένει στο χώρο είναι η στήριξη που νιώθει από τους γονείς.

 

[quads id=5]