HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Γραφείο Τελετών Ταμπόσης – Νέο κατάστημα στον Αμπελώνα

Γραφείο Τελετών Ταμπόσης – Νέο κατάστημα στον Αμπελώνα

Το δίκτυο των Γραφείων Τελετών Ταμπόσης, μεγαλώνει με νέο κατάστημα στην περιοχή του Αμπελώνα.. “Από το 1971 δίπλα σας με σεβασμό & συνέπεια”.

 

Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει αποτελεί συνώνυμο του ονόματός μας. Ικανοποιώντας στον υπέρτατο βαθμό τις προσδοκίες των πελατών με τον επαγγελματισμό, τη φροντίδα και την αξιοπρέπεια που μας διακρίνει από το 1971, οι υπηρεσίες μας ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες της κάθε οικογένειας.
Κάθε άτομο που φεύγει από τη ζωή, έχει τη δική του προσωπικότητα και έχει υπάρξει σημαντικό για τους ανθρώπους που μένουν πίσω. Έτσι και οι παροχές οφείλουν να είναι αντίστοιχες, να ικανοποιούν πλήρως τον πελάτη, να σέβονται σε απόλυτο βαθμό τη στιγμή και να αποτυπώνουν επαρκώς τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αποθανόντος μέσα από την τόσο σημαντική διαδικασία της νεκρώσιμης ακολουθίας.
Το Γραφείο Τελετών Ταμπόσης αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για μία ολοκληρωμένη και αξιοπρεπή τελετή. Πάντα, με τη δέουσα προσοχή και έμφαση στη λεπτομέρεια που μας διαφοροποιούν τόσο χρόνια.
Το προσωπικό μας με την πολυετή πείρα του βρίσκεται στη διάθεσή σας για την καθοδήγηση και την καλύτερη δυνατή σας εξυπηρέτηση στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Ο στολισμός ενός ναού είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τελετή, προσδίδοντάς της κομψότητα, σεβασμό και ποιότητα. Τα άνθη, άλλωστε, αποτελούν μία από τις σημαντικότερες εκφράσεις αγάπης και συνοδεύουν κάθε στιγμή της ζωής ενός ανθρώπου. Έτσι, το γραφείο μας σε συνεργασία με τα καλύτερα ανθοπωλεία, δημιουργεί πληθώρα ανθοσυνθέσεων της επιλογής σας, ώστε να τιμήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Γραφείο Τελετών Ταμπόσης - Νέο κατάστημα στον Αμπελώνα

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τους Έλληνες που κατοικούν εκτός συνόρων να ενταφιάζονται στην πατρίδα τους, το γραφείο μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια για τη διαδικασία επαναπατρισμού. Με όπλο τη γνώση και τον επαγγελματισμό μας, παίρνουμε από εσάς το βάρος της γραφειοκρατίας και διεκπεραιώνουμε επιτυχώς την ευχή του θανόντος.
Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της μεταφοράς του αγαπημένου σας προσώπου από και προς οποιαδήποτε γωνιά της γης. Το γραφείο μας έχει αναπτύξει σχέσεις με τους μεγαλύτερους Οίκους Τελετών του εξωτερικού.

Το Γραφείο Τελετών Ταμπόσης θεωρεί ότι είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να ζει και να πεθαίνει όπως επιθυμεί. Ο σεβασμός είναι για εμάς η λέξη κλειδί που όχι μόνο χαρακτηρίζει το γραφείο μας αλλά αρμόζει καλύτερα στο ύστατο αντίο ενός ανθρώπου.

Έτσι, αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της διαδικασίας της αποτέφρωσης του αγαπημένου σας προσώπου, απαλλάσσοντας τους συγγενείς από το βάρος των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Αυτό που μας διακρίνει όμως δεν είναι μόνο η μοναδική μας τεχνογνωσία επί του θέματος, αλλά και η απαλλαγή των συγγενών από άσκοπα κόστη και αβέβαια βήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της αποτέφρωσης συντελείται στη Ριτσώνα και στη Σόφια  της Βουλγαρίας , ενώ οι συγγενείς, κατόπιν επιθυμίας τους, μπορούν να συνοδεύσουν τον θανόντα στο ταξίδι με τη δική μας εποπτεία.

Γραφείο Τελετών Ταμπόσης - Νέο κατάστημα στον Αμπελώνα

Το Γραφείο Τελετών Ταμπόσης βρίσκεται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο για την καλύτερη καθοδήγηση σας επί του θέματος, στις δύσκολες αυτές στιγμές.

1ο  κατάστημα στη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου 8 Τύρναβος

2ο κατάστημα στη  Καραϊσκάκη και Δημοκρατίας Γωνία 1 Αμπελώνας

 

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Τελετής , Μνημόσυνα , Στολισμοί ( Διακόσμιση Ναών) , Πολιτικές Κηδείες , Ταφές – Εκταφές , Επαναπατρισμός , Υπηρεσίες Αποτέφρωσης , Ψυχολογική Υποστήριξη , Ανάλυση DNA.

 

“Οικογένεια Ταμπόση”

Η οικογένειά μας είναι που βρίσκεται στο χώρο των τελετών για πάνω από 50 χρόνια τώρα και συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε με σεβασμό και αξιοπρέπεια απέναντι στον συνάνθρωπό μας γιατί η δουλειά μας δεν είναι απλά μια εργασία, είναι λειτούργημα και το σεβόμαστε και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον για όλους αυτές τις δύσκολες ώρες.

 

“Η ιστορία μας”

1971: Ίδρυση του πρώτου γραφείου τελετών στον Τύρναβο απο τον αείμνηστο Ευάγγελο Γκίμα, τον πρωτεργάτη της οικογένειας και η ιστορία ξεκινά.

1988: Με τη συμπλήρωση 12 χρόνων παίρνει την σκυτάλη η κεφαλή της οικογενείας μας, ο Ιωάννης Ταμπόσης που εφαρμόζει καινοτομίες και αλλάζει τα standards στην περιοχή μας ώστε να έρθει η εξέλιξη στον χώρο μας.

2002: Ίδρυση δεύτερου καταστήματος της επιχείρησης επί της οδού Παναγούλη και Ιουστινιανού γωνία.

2006: Με τη συμπλήρωση 25 χρόνων γίνεται η είσοδος του ιού Ταμπόση Σωτήριου στην επιχείρηση. Η επόμενη γενιά που δίνει το παρόν συνεχίζοντας το έργο αλλά φέρνει σταδιακά μεγαλύτερη εξέλιξη στον χώρο.

2008: Ίδρυση και τρίτου καταστήματος στον Αμπελώνα επί της οδού Θερμοπυλών 37.

2015: Το 2015 και 35 χρόνια αργότερα περνάει η σκυτάλη εξολοκλήρου στον Σωτήριο Ταμπόση και γίνεται η είσοδος στην επιχείρηση και  του Αλκιβιάδη Ταμπόση και αρχίζει να ξεκινάει η πλήρης αναβάθμιση του γραφείου μας τόσο στον χώρο της εργασίας μας όσο και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

2020: Η επιχείρηση μας πλέον πλήρως ανανεωμένη με ιδέες, προσωπικό και θέληση έχει φτάσει στο σημείο να είναι η κορυφαία στην περιοχή μας και παράλληλα να συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε.

 2023: Ίδρυση νέου καταστήματος στον Αμπελώνα με νέο μέλος τις οικογένειας του Ευάγγελου Ταμπόση.. Καραϊσκάκη και Δημοκρατίας Γωνία 1 Αμπελώνας

Γραφείο Τελετών Ταμπόσης - Νέο κατάστημα στον Αμπελώνα

Γραφείο Τελετών Ταμπόσης – Νέο κατάστημα στον Αμπελώνα

01. Επαγγελματισμός

Το γραφείο μας με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, και με προτεραιότητα στην φροντίδα του εκλιπόντος προσώπου και με την άμεση και άρτια υποστήριξη της οικογένειας, παρέχει επιμελής υπηρεσίες, αδιάκοπα 24 ώρες το 24ωρο

02. Σεβασμός

Με σεβασμό στην ανθρώπινη απώλεια και τις νέες ανάγκες της οικογένειας, αναλαμβάνουμε με πλήρη επαγγελματισμό την άρτια οργάνωση μίας προσεγμένης τελετής

03. Φροντίδα

Με εμπειρία πολλών ετών στη διοργάνωση κάθε επικήδειας τελετής, το γραφείο μας αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη και σοβαρή επιλογή.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας 

Τύρναβος: 2492022134 – 2492025331 – 6932489277 – 6939009120 – 6983282916

Αμπελώνας: 6939009120 – 6979203072 – 6932489277 – 698328291

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.