Στα πλαίσια της θεματικής ενότητας “Γαλλική γαστρονομία” και με αφορμή την γιορτή της κρέπας που γιορτάζεται στη Γαλλία στις 2 Φεβρουαρίου, οι μαθητές των τμημάτων Α1 και Α3 του ΓΕΛ Τυρνάβου σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό, Κατσιλέρου Αγαθή, αφιέρωσαν χρόνο να μελετήσουν την ιστορία του εθίμου, να παρασκευάσουν κρέπες και να μοιραστούν τη διαδικασία υλοποίησης τους.
Ένα απολαυστικό δρώμενο βασισμένο στη δημιουργικότητα και στη συνεργατική συμμετοχή κατά
τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram, Google News, YouTube και Twitter. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.