Φθάσανε πρόσφυγες σε Καστρί Λουτρό και Αμπελάκια

HomeΛΑΡΙΣΑ

Φθάσανε πρόσφυγες σε Καστρί Λουτρό και Αμπελάκια

Περίπου 80 άτομα φιλοξενούνται στις δύο περιοχές του δήμου Τεμπών, με τους μόνιμους κατοίκους σύμφωνα με πληροφορίες να είναι έξαλλοι με την εξέλιξη.

Χθες πραγματοποιήθηκε μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα λαϊκή συνέλευση στην πλατεία της ιστορικής κοινότητας στην οποία έδωσε το παρόν και ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Νικολάου. Ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι οι πρόσφυγες -σύμφωνα με τις τελευταίες επαφές που είχε ο δήμος- θα παραμείνουν στην περιοχή για 6 εβδομάδες καθώς έχουν πάρει άσυλο και θα προωθηθούν προς την Ε.Ε. Οι κάτοικοι αντέδρασαν ζητώντας να αποχωρήσουν οι πρόσφυγες και να μην έρθουν άλλοι καθώς φοβούνται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα υπήρξαν κάποιοι που ζήτησαν από χθες το βράδυ να κλείσουν την Εθνική οδό στο ύψος του Ευαγγελισμού κάτι που τελικά δεν έγινε.

Όμως υπάρχουν εισηγήσεις κάτι τέτοιο να γίνει μετά την παράσταση διαμαρτυρίας που θα κάνουν σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο λένε πληροφορίες του larissanet. Είναι κάτι που πιθανότατα θα αποφασιστεί μετά το πέρας του συμβουλίου και ανάλογα με τις αποφάσεις που θα παρθούν για το θέμα.

 

 

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights