Φωτοβολταϊκό 15 MW στη Δ.Ε. Τυρνάβου

HomeΤΟΠΙΚΑ

Φωτοβολταϊκό 15 MW στη Δ.Ε. Τυρνάβου

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας αποφασίστηκε η έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.   Η ισχή του φωτοβολταικού συαθμού θα είναι 15,00 MW στη θέση «Δαμάσι Ι», σε έκταση συνολικού εμβαδού 256.111,70 τ.μ. της Δ.Ε. Τυρνάβου.   . πηγή

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας αποφασίστηκε η έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Η ισχή του φωτοβολταικού συαθμού θα είναι 15,00 MW στη θέση «Δαμάσι Ι», σε έκταση συνολικού εμβαδού 256.111,70 τ.μ. της Δ.Ε. Τυρνάβου.

 

.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

πηγή