HomeΑμπελώνας

Φορτηγό «σφήνωσε» σε στροφή στον Αμπελώνα

Φορτηγό «σφήνωσε» σε στροφή στον Αμπελώνα

Στο ίδιο έργο θεατές ήταν οι κάτοικοι του Αμπελώνα σήμερα το πρωί της Πέμπτης όταν φορτηγό από το εξωτερικό σφήνωσε προσπαθώντας να πάρει την στροφή. 

 

Το περιστατικό συνέβη στην γωνία Αγίου Κωνσταντίνου με Καραϊσκάκη στον Αμπελώνα και δεν είναι η πρώτη φορά που διαδραματίζεται.  Οι οδηγοί, στην πλειοψηφία τους από το εξωτερικό, ακολουθώντας τις οδηγίες του GPS στριμώχνουν τα μεγάλα οχήματα από το στενό αυτό με αποτέλεσμα πολλές φορές να προκαλούν και ζημιές στο φαρμακείο και την οικία που βρίσκεται στην γωνία. 

Αυτήν την φορά ευτυχώς δεν υπήρξαν ζημιές όμως χρειάστηκε την βοήθεια των καταστηματαρχών για να μπορέσει να ξεκολλήσει και να συνεχίσει τη διαδρομή του. 

fortigo

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.