Φιλική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης

Φιλικός αγώνας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Τυρνάβου μεταξύ των Ομάδων Μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης.

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται εν όψει της τελικής φάσης του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ στις Σέρρες από 19 έως 23 Ιουλίου.

Προπονητής της Ομάδας της Λάρισας είναι ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Προπονητής του ΓΣ Αμπελώνα, ενώ
μεταξύ των δικηγόρων που συμμετέχουν στην ομάδα βρίσκονται οι Αμπελωνίτες Κώστας Κατσαβός και Γιάννης Μουργκάσης, ο Δαμασιώτης Μίλτος Παπαπρίλης και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Βασίλης Βράκας.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χριστόφορος Κατσαρός καλωσόρισε τις ομάδες στο Κλειστό του Τυρνάβου και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο επικείμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.


Η πλήρης αποστολή της Λάρισας είναι:
Βράκας, Γεωργούλης, Γκάλης, Καραδήμος, Κατσαβός, Κουμπούρας, Λιλές, Λόκας, Μπαλασούλης, Μουργκάσης, Παγώνης, Παπαπρίλης Παπουτσής.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.