
Φιλαθλητικός Σύλλογος Αμπελώνα: Σε ζεστό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Σε μια όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλαθλητικού Συλλόγου Αμπελώνα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελώνα «Σπύρος Βενέτης».
Η εκδήλωση έγινε το μεσημέρι, με τη συμμετοχή αθλητριών από όλα τα τμήματα του συλλόγου, γονέων και μελών της διοίκησης, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το ισχυρό δέσιμο που υπάρχει στην «οικογένεια» του Φιλαθλητικού.

Ο προπονητής και ο πρόεδρος του Συλλόγου απηύθυναν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες, τονίζοντας τη σημασία της ομαδικότητας, της προσπάθειας και – πάνω απ’ όλα – της αποφυγής τραυματισμών ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η κοπή της πίτας, με το φλουρί να βρίσκει αθλήτρια του αναπτυξιακού τμήματος, η οποία παρέλαβε το δώρο της από τον πρόεδρο, μέσα σε χειροκροτήματα και χαμόγελα.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές και αισιοδοξία για μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο και τις αθλήτριές του.



