Εθελοντική Δράση! Καθαρισμός του Άλσους  Αγίου Γεωργίου (Χώρος Γιορτής Κρασιού)

HomeΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εθελοντική Δράση! Καθαρισμός του Άλσους Αγίου Γεωργίου (Χώρος Γιορτής Κρασιού)

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Πραγματοποιήθηκε  την  Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, η Εθελοντική Δράση για τον καθαρισμό του Άλσους του Αγίου Γεωργίου (Χώρος Γιορτής Κρασιού) που διοργάνωσαν  τα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα ‘Η ΕΛΠΙΔΑ” ,  του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα ” Η ΑΡΩΓΗ”  και του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα.

Συμμετείχαν άνδρες γυναίκες κάθε ηλικίας, γονείς μαζί με  τα παιδιά τους δίνοντας έτσι το παράδειγμα της Εθελοντικής προσφοράς.

Έγινε καθαρισμός του χώρου από σκουπίδια , μαζεύτηκαν ξύλα που ήταν πεσμένα κάτω από δέντρα , κόπηκαν κλαδιά από τα δέντρα που βρίσκονται στο χώρο της πρώην Αστυνομίας καθαρίστηκαν σιντριβάνια, και ο χώρος μπροστά στην  εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Σημαντική  η παρουσία του Συλλόγου των  Απανταχού Αποδήμων  Σκαμνιωτών  που ανέλαβε και καθάρισε ένας μεγάλο μέρος από την λίμνη προς την μεριά του ΤΟΕΒ.

Οι Αμπελωνίτες και οι Αμπελωνίτισσες  με την παρουσία τους απέδειξαν ότι νοιάζονται για την πόλη τους, ότι είναι αποφασισμένοι  να δραστηριοποιηθούν ώστε να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωή τους κατοικώντας σε μία καθαρή και ανθρώπινη πόλη. 

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους και όσες  συμμετείχαν. 

[quads id=5]