Νέα επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Μ. Γαλλιού σε έργα αποκατάστασης ρεμάτων και ποταμών του Δήμου Ελλασσόνας
Νέα επίσκεψη πραγματοποίησε σε έργα αποκατάστασης ρεμάτων και ποταμών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Μαρία Γαλλιού.
Συγκεκριμένα, η κα. Γαλλιού επισκέφθηκε την περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Αμουρίου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών καθαρισμού και διευθέτησης της κοίτης του ρέματος ‘’Αμουρίου’’ και Τιταρήσιου ποταμού. Η Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε και συνομίλησε με τους εκπροσώπους του αναδόχου του έργου για την έκταση και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, με την υποσημείωση της νέας αυτοψίας τις επόμενες ημέρες για την παρακολούθηση της προόδου των εργασιών στην επαρχία Ελασσόνας.
Στην συνάντηση παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Ελασσόνας, Δημήτρης Καρανίκας ενώ την κα Μαρία Γαλλιού συνόδευε η προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Λάρισας κ. Βάγια Κωστούλη.