Έρχεται η πρώτη ταινία των Unboxholics: «Μην ανοίξεις την πόρτα»

HomeΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έρχεται η πρώτη ταινία των Unboxholics: «Μην ανοίξεις την πόρτα»

σαμερ εκλογες τυρναβοσ
Σε κινηματογράφους και online υπηρεσίες video streaming.

Οι Unboxholics, μετά από μια μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό YouTube και διαδίκτυο, ανακοίνωσαν την πρώτη τους κινηματογραφική ταινία που θα έχει τίτλο «Μην ανοίξεις την πόρτα».

Η ιστορία βρίσκει τους πρωταγωνιστές μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, όπου μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος, η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Η ταινία θα προβληθεί το 2023 στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και μέσα από υπηρεσίες video streaming, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιες θα είναι αυτές.

Οι Unboxholics έχουν δημιουργήσει στη σειρά αρκετές πρωτότυπες mini παραγωγές, καθώς και το «Κουκλοθέατρο», μια διαδραστική σειρά τρόμου 5 επεισοδίων.

Μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer της ταινίας στο παρακάτω video και στο τελευταίο μέρος της σειράς «Κυνήγι Θησαυρού» που έχουν ανεβάσει στο κανάλι τους στο YouTube (αρχίζει στο 01:12:28).

 

Συντελεστές
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς
Πρωταγωνιστούν: Σάκης Καρπάς, Φωτεινή Λεβογιάννη
Μουσική: Κώστας Αγέρης
Μοντάζ/Φωτογραφία: Αλέξανδρος Καρπάς
Μακιγιάζ: Ελένη Στερεου
Script Editing: Αλέξανδρος Καρατζάς

πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter