Με επιτυχία οι σκοπευτικοί αγώνες του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου

HomeΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Με επιτυχία οι σκοπευτικοί αγώνες του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Μαΐου το πρωί, οι σκοπευτικοί αγώνες, που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Συκουρίου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2023» προς τιμή των Πολιούχων Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης  Συκουρίου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου στη θέση «Κληματαριά» της Κοινότητας Συκουρίου.

Μετά το τέλος των αγώνων, στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια, χορηγία του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών.
Το παρών στους σκοπευτικούς αγώνες έδωσε, ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Γκατζόγιας, Χρήστος Κρικώνης και Γιώργος Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κακαγιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου Μιχάλης Γκουντής, ο τοπικός σύμβουλος Γιώργος Καλότυχος φίλοι και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου.

Οι νικητές των σκοπευτικών αγώνων  ήταν οι κάτωθι:
1ος νικητής ο Ιωάννης Μπέλτσιος 
2ος νικητής ο Δημοσθένης Γούλας 
3ος νικητής ο Γρηγόρης Γούλας
4ος νικητής ο Δημήτρης Αποστόλου και
5ος νικητής ο Δημήτρης Ντίνας
 
 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.