Επίθεση αδέσποτου σκύλου σε γυναίκα στον Τύρναβο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Επίθεση αδέσποτου σκύλου σε γυναίκα στον Τύρναβο

Επίθεση δέχτηκε γυναίκα στον Τύρναβο από αδέσποτο σκύλο. 

 

Η γυναίκα περπατούσε στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου κοντά στο κατάστημα ρούχων Bellino, όταν για άγνωστο λόγο το σκυλί της επιτέθηκε. Ευτυχώς διερχόμενο όχημα σταμάτησε και έδιωξε τον αγριεμένο σκύλο αλλά και όλα τα αδέσποτα που βρισκόταν εκεί αποτρέποντας νέα επίθεση με χειρότερη κατάληξη.

Η γυναίκα ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της αλλά σοκαρίστηκε από την επίθεση και προσπαθεί ακόμη να συνέλθει.

Δυστυχώς τα αδέσποτα είναι πολλά και εδώ και στα γύρω χωριά του Τυρνάβου και όλοι γνωρίζουμε ότι παρότι ψηφίστηκε ο νόμος 4830 που αφορά το

«Νέο Πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «ΑΡΓΟΣ» και λοιπές διατάξεις». Είναι υποχρεωτικό να στειρώνουμε τα ζώα συντροφιάς, πολλές περιπτώσεις κουταβιών μετά τη γέννηση τους πετιούνται στο δρόμο.

Χρειάζεται ενημέρωση του Δήμου από τους πολίτες όταν βλέπουν ζώα με επικίνδυνη συμπεριφορά.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.