HomeΑθλητισμός

Επίσημη παρουσίαση Πετράκη και Ανδρεάδη από την ΠΑΕ ΑΕΛ – Στόχος η σταθερότητα και η εξέλιξη στη Super League

Επίσημη παρουσίαση Πετράκη και Ανδρεάδη από την ΠΑΕ ΑΕΛ – Στόχος η σταθερότητα και η εξέλιξη στη Super League

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού, Γιώργου Πετράκη και του γενικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργου Ανδρεάδη προχώρησε σήμερα (20/5) η ΠΑΕ ΑΕΛ παραθέτοντας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος. Αχιλλέας Νταβέλης, ανέλυσε το οργανόγραμμα και όρισε τη στοχοθεσία ενόψει της επικείμενης σεζόν του πρωταθλήματος της Superleague 2025-2026.

 

Επιχειρώντας ένα σύντομο απολογισμό της περσινής άκρως επιτυχημένης, και με ιστορική διάσταση -λόγω της άνευ προηγουμένου αήττητης πορείας της ομάδας- χρονιά της ανόδου, ο διοικητικός ηγέτης της θεσσαλικής ΠΑΕ έθεσε με όρους ρεαλισμού ως βασικό στόχο την εδραίωση της ΑΕΛ στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όπως υπογράμμισε εμφατικά ο κ. Νταβέλης η διοίκηση της ΠΑΕ έχει υποχρέωση να διασφαλίσει τη σταθερότητα της ομάδας σε κάθε επίπεδο λειτουργίας και έκφρασης, ώστε μέσα από ένα πρόγραμμα 3-5ετούς διάρκειας η ΑΕΛ να επιδιώξει τις ρεαλιστικές υπερβάσεις που επιτάσσει η ιστορική της διαδρομή.

Με τη μνήμη στο παρελθόν, τα «πόδια» στο παρόν και το βλέμμα στο μέλλον, ο πρόεδρος της ΠΑΕ σημείωσε ότι η ευθύνη τόσο του ιδίου όσο και των συνεργατών απέναντι στον κόσμο της ομάδας, δεν επιτρέπει στο βωμό οποιασδήποτε εφήμερης επιτυχίας να υπονομεύσει τη συνέχεια εξέλιξης των «βυσσινί».

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Νταβέλης αναφέρθηκε στα αυστηρά κριτήρια επιλογής των κ.κ. Πετράκη και Ανδρεάδη, αναφέρθηκε στον ποδοσφαιρικό σχεδιασμό της ομάδας προτάσσοντας τη φιλοσοφία value for money μεταγραφικών κινήσεων με όρους ποιότητας και ουσίας μακριά από εντυπωσιασμούς, ενώ επισήμανε τη βαρύτητα που θα επιδείξει η ΠΑΕ στη στελέχη του τμήματος scouting.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τοποθετήθηκε απέναντι στη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αποδίδοντας χαρακτηριστικά μυθευμάτων.

Σε ότι αφορά την τιμολογιακή πολιτική της ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, ο κ. Νταβέλης αφού ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη, κάλεσε τους 4.000 κατόχους των περσινών εισιτηρίων διαρκείας να κάνουν χρήση του δικαιώματος τους να διατηρήσουν τη θέση τους στο AEL FC Arena στις προνομιακές περσινές τιμές, όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί η ΠΑΕ ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης τους.

Γ. Πετράκης: Ομάδα που θα εμπνέει τον κόσμο της

Ιδιαίτερα τιμητική χαρακτήρισε την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ο Γιώργος Πετράκης. Ο 38χρονος προπονητής έκανε λόγο για το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του και ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη. Όπως ανέφερε στόχος του ιδίου και των συνεργατών του είναι η δημιουργία ενός συνόλου που θα χαρακτηρίζεται από ορμή και ενέργεια στο παιχνίδι του και το οποίο θα εμπνέει τον κόσμο της ομάδας.

Γ. Ανδρεάδης: Σχεδιασμός βάσει ποδοσφαιρικής λογικής

Φειδωλός και με τεχνοκρατική αντίληψη ο νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Ανδρεάδης τόνισε ότι η ομάδα θα στηθεί βάσει του συνδυασμού της δυναμικής του κόσμου της με την ποδοσφαιρική λογική.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram, Google News, YouTube , X και στο TikTok.