Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών – Γίνε εθελοντής διασώστης στην ΕΠΟΜΕΑ Τυρνάβου

HomeΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών – Γίνε εθελοντής διασώστης στην ΕΠΟΜΕΑ Τυρνάβου

Ξεκίνησε η λειτουργία της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠΟΜΕΑ) Τυρνάβου.

Η ΕΠΟΜΕΑ αποτελείται από εθελοντές διασώστες οι οποίοι εκπαιδεύονται άρτια από επαγγελματίες εκπαιδευτές με σκοπό την προστασία της φύσης, της περιουσίας και της ζωής όλων των πολιτών!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα TirnavosPress πάντα κοντά στις εθελοντικές δράσεις ως χορηγός επικοινωνίας. Η ΕΠΟΜΕΑ έχοντας στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών και της φύσης δραστηριοποιείτε στο χώρο της εκπαίδευσης των πολιτών για την άμεση πρόληψη και αντιμετώπιση ανθρωπογενών και φυσικών καταστροφών.

Για να συμμετέχει ένας πολίτης στις ομάδες των Επίλεκτων Ομάδων Ειδικών Αποστολών θα πρέπει να ολοκληρώσει επιτυχώς το βασικό σχολείο εκπαίδευσης, το οποίο καλύπτει βασικές γνώσεις διάσωσης. 

Έλα και εκπαιδεύσου σε:
-Πρώτες βοήθειες
-Διασώσεις
-Απεγκλωβισμό
-Αντιμετώπιση Καταστροφών
-Τηλεπικοινωνίες

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη. Οι εκπρόσωποι της ομάδας μας θα βρίσκονται για να σας ενημερώσουν και να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτημα.

Η Γνώση αποβάλλει το φόβο. Η ΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 6989089848.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.