Η Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων έδωσε συγχαρητήρια στο Δήμο Τυρνάβου

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Η Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων έδωσε συγχαρητήρια στο Δήμο Τυρνάβου

Με ανάρτηση της στα social media η κα Μαριάνθη Δημοπούλου, επικεφαλής της νεοσύστατης Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων του Υπουργείου Εσωτερικών, δίνει συγχαρητήρια στον Δήμο Τυρνάβου για την άμεση αντίδραση στο θέμα του πυροβολισμού του σκυλιού στον Αμπελώνα. 

 

Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς συστάθηκε με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στόχος της είναι η παρακολούθηση και απαρέγκλιτη εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου, που δημιουργήθηκε με τον ν. 4830/2021 για την προστασία των ζώων συντροφιάς και την εξασφάλιση της ευζωίας τους, καθώς και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με αυστηρή τήρηση των κανόνων ευζωίας. Επίσης, σκοπός είναι η συγκρότηση ελεγκτικού μηχανισμού και η συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς, με στόχο την εξάλειψη φαινομένων κακοποιητικής συμπεριφοράς απέναντι στα ζώα.

Η κα Δημοπούλου αναφέρει: Όταν οι Δήμοι πλέον δεν δείχνουν ανοχή στα εγκλήματα κατά των ζώων. Ευχαριστώ το Δήμο Τυρνάβου και τον εξαίρετο δικηγόρο συνεργάτη του Δήμου Τυρνάβου κύριο Βασίλη Βράκα για την άμεση ενέργεια.
Καμία ανοχή σε εγκληματίες, καμία ανοχή στην θανάτωση ή την κακοποίηση ενός ζώου.

Δείτε την ανάρτηση της: 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες: