Έντονη χιονόπτωση ξεκίνησε τώρα στην Λάρισα (βίντεο)

HomeΛΑΡΙΣΑ

Έντονη χιονόπτωση ξεκίνησε τώρα στην Λάρισα (βίντεο)

Η κακοκαιρία Φίλλιπος φαίνεται πως έφτασε στην περιοχή μας. Στην πόλη της Λάρισας ήδη η χιονόπτωση είναι έντονη. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ξεκίνησε να ρίχνει με ένταση.

 

 

Σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ που έχει εκδώσειη Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας:

Την Πέμπτη (10-03-2022) οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν τα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης, τις πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου και μέχρι το απόγευμα τις πεδινές περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Την Παρασκευή (11-03-2022) και το Σαββατοκύριακο (12 και 13-03-2022) οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της στο twitter (@EMY_HNMS)