Έντονη χαλαζόπτωση στο Τύρναβο – Φόβοι για μεγάλες ζημιές στις καλλιέργιες

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Έντονη χαλαζόπτωση στο Τύρναβο – Φόβοι για μεγάλες ζημιές στις καλλιέργιες

Πρωτόγνωρη χαλαζόπτωση, που διήρκεσε περίπου 10 λεπτά στο Δήμο Τυρνάβου

 

Έντονα τα καιρικά φαινόμενα το απόγευμα της Τρίτης στη πόλη του Τυρνάβου. Ο καιρός ξαφνικά συννέφιασε, με δυνατούς κεραυνούς και βροχή.

Στη συνέχεια η βροχή δυνάμωσε και ξεκίνησε έντονη χαλαζόπτωση. Το χαλάζι επηρέασε Αργυροπούλι, Λιγαριά, Ελιά, Καμπύλαγα, Αρπακι, Τσαμασλάρι, Ντριφυντάρι, Ντρούτι και πίσω από το χώρο του Οινοποιείου Τυρνάβου.

Μία μέρα πριν τελειώσει ο Μάιος και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα στο Τύρναβο η ζέστη ήταν πολύ έντονη, το χαλάζι έπεσε με τρομερή σφοδρότητα.

Φόβοι στις καλλιέργειες για τεράστιες ζημιές σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες των αγροτών.

 

Μελούνα

Πληροφορίες από αγρότες αναφέρουν ότι η δύναμη ήταν αρκετή ώστε να πλαγιάσουν τις σειρές από τα αμπέλια, ενώ οι ζημιές είναι μεγάλες και στις υπόλοιπες καλλιέργειες.


 

Το βίντεο που ακολουθεί από τη περιοχή που βρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων Ζαγκότη Γεωργίου: 

Νέες μαρτυρίες αγροτών από τις περιοχές Ελιά, Καμπυλαγα, αναφέρουν ολοκληρωτική καταστροφή σε μεγάλη έκταση.

 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.