Έναρξη χορευτικών και θεατρικών τμημάτων του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου

HomeΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έναρξη χορευτικών και θεατρικών τμημάτων του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου προσκαλεί για ακόμη μια χρονιά παιδιά, νέους και νέες, φίλους, φίλες και μέλη του, να στελεχώσουν τα τμήματα του χορού και του θεάτρου για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023.

Μετά την αποχή δύο ετών εξαιτίας του COVID-19, ο Μορφωτικός Σύλλογος επιστρέφει δυναμικά στη βάση του ( Καραολή & Δημητρίου 4,πρωην BOLERO) με τα παρακάτω τμήματα :

~ Εκμάθηση παραδοσιακών χορών για παιδιά, με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την κ. Πατσιαούρα Κατερίνα. ~ Εκμάθηση παραδοσιακών χορών & λαογραφίας για ενήλικες, με υπεύθυνο χοροδιδάσκαλο τον κ. Κόκκινο Γιώργο.

~ Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ενηλίκων, με υπεύθυνο σκηνοθέτη τον κ. Μητσούλη Ακυ. ~ Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα/ θεατρικό παιχνίδι, με υπεύθυνη την κ. Γράβαλου Έλενα.

Ορίζονται λοιπόν ως έναρξη, οι κάτωθι ημερομηνίες :

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:15 το τμήμα ενηλίκων εκμάθησης παραδοσιακού χορού & λαογραφίας.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:15 η θεατρική ομάδα (πρώτη αναγνωριστική συνάντηση με το σκηνοθέτη).

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00, τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακού χορού για παιδιά (πρώτη αναγνωριστική συνάντηση με χοροδιδασκαλο & τελικός ορισμός τμημάτων)

Σάββατο 01 Οκτωβρίου, ώρα 12:00, η θεατρική ομάδα για παιδιά.

 

Το Δ.Σ είναι άμεσα διαθέσιμο για νέες εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής στα ήδη υπάρχοντα τμήματα, καθημερινά στα τηλέφωνα 6978713787 & 6932955290

Μέσα από τη συμμετοχή όλων μας, δυναμώνουμε την παράδοση και μεταλαμπαδεύουμε αξίες στο μέλλον.

Καλή αντάμωση!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.