Εμφανή τα σημάδια καταστροφής στον Βιολογικό Καθαρισμό του Αμπελώνα από την υπερχείλιση του Πηνειού

HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Εμφανή τα σημάδια καταστροφής στον Βιολογικό Καθαρισμό του Αμπελώνα από την υπερχείλιση του Πηνειού

Τα σημάδια που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel αποτυπώνονται στο φακό του tirnavospress.gr βλέπουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν στο βιολογικό σταθμό του Αμπελώνα.

Εμφανή τα σημάδια, μετά την υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού, όπου ο βιολογικός καθαρισμός είχε βυθιστεί κυριολεκτικά μέσα στα νερά του δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στον υπάρχοντα χώρο.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το νερό έφτασε αρκετά ψηλά μέσα τα κτίρια.

Όπως ενημερώθηκε το tirnavospress.gr ήδη έχει ξεκινήσει έλεγχος από την ΔΕΥΑ Τυρνάβου για την αξιολόγηση του μεγέθους της ζημιάς, για να μπορέσει στη συνέχεια ο δήμος Τυρνάβου να αιτηθεί χρηματοδότηση για την αποκατάσταση και τη λειτουργία του βιολογικού σταθμού στον Αμπελώνα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights