Η ελληνική σημαία στο Grand Prix του Αμπου Ντάμπι

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ελληνική σημαία στο Grand Prix του Αμπου Ντάμπι

Σε πρώτο πλάνο βρέθηκε η ελληνική σημαία στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν της Formula 1. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι κατακτήτριες δοκιμές με τον Max Verstappen να κατακτά την pole position και να βρίσκεται στην πρώτη θέση εκκίνησης στον τελευταίο αγώνα αύριο Κυριακή. 

Μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών στην ώρα των συνεντεύξεων πίσω από τους οδηγούς οι Έλληνες που βρέθηκαν στο Άμπου Ντάμπι ανάρτησαν την ελληνική σημαία. Γιατί οι Έλληνες είναι γνωστό ότι είναι παντού!

Αν και το πρωτάθλημα οδηγών αλλά και κατασκευαστών έχει κριθεί στους προηγούμενους αγώνες ο κυριακάτικος αγώνας κρίνει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος οδηγών. 

Στα αγωνιστικά η πρώτη σειρά εκκίνησης για τον αγώνα αποτελείται από τις δύο Red Bull, ακολουθούν οι δύο Ferrari και δύο Mercedes ενώ ο αγώνας αποτελεί τον τελευταίο για τον Sebastian Vettel.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.