Έλεγχος βιβλιαρίων Υγείας παιδιών Ρομά στον Τύρναβο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Έλεγχος βιβλιαρίων Υγείας παιδιών Ρομά στον Τύρναβο

Στις 27 Ιανουαρίου 2023 το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου πραγματοποίησαν έλεγχο ατομικών βιβλιαρίων υγείας παιδιών Ρομά στο χώρο του Παραρτήματος Ρομά στον Τύρναβο.

 

Η ανταπόκριση των Ρομά ήταν μεγάλη και αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι αρκετά μεγάλο ποσοστό των παιδιών δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα. Έτσι, καταγράφτηκαν οι ανάγκες του πληθυσμού και έγινε προγραμματισμός για εμβολιασμό.

Στη δράση συμμετείχαν από το Κέντρο Υγείας ο Διευθυντής κ. Αντωνόπουλος Ιωάννης, η παιδίατρος κ. Αντωνούλη Αναστασία και οι επισκέπτριες υγείας, κ.κ. Ζικοπούλου Φανή και Χατζή Ευδοξία. Από το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά, συμμετείχαν η Κοινωνική Λειτουργός, κ. Κατσούλη Στέλλα, η Νοσηλεύτρια κ. Γούτα Ζωή, ο Διαμεσολαβητής κ. Μπαντής Χρυσοβαλάντης και ο Κοινωνικός Λειτουργός κ. Λεβέντης Δημήτριος

Το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Το Παράρτημα Ρομά ως δομή αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών Ρομά που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Παραρτήματος Ρομά, τηλ:2492022609, email: kentrokoinoti[email protected] καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights