Έκτακτο: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

HomeΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Τέλος η γονική μέριμνα για τον Αναγνωστόπουλο

Στην οικογένεια της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, δίνεται η επιμέλεια της μικρής Λυδίας, σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με ειδικούς, στα πρώτα χρόνια της ζωής του το παιδί χρειάζεται ένα σταθερό περιβάλλον να μεγαλώσει και όχι μισό – μισό, ειδικά όταν η μια οικογένεια είναι στην Αθήνα και η άλλη στην Αλόννησο.

Η oικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά θα αναλάβει προσωρινά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, όπως προβλέπει η εισαγγελική απόφαση που ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Από τον 33χρονο πατέρας της, ήδη κρατούμενο για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα. Η οικογένειά του, βάση της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόνησο και μόνο.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights