Έκτακτο: Σπάνε το ανάχωμα στο Φράγμα της Γυρτώνης για να αποσυμφορηθεί ο Πηνειός

HomeΛΑΡΙΣΑ

Έκτακτο: Σπάνε το ανάχωμα στο Φράγμα της Γυρτώνης για να αποσυμφορηθεί ο Πηνειός

Σε μια προσπάθεια να φύγει το νερό και να αποσυμφορηθεί ο Πηνειός οι υπεύθυνοι στην περιοχή προχωρούν αυτή τη στιγμή σε σπάσιμο των αναχωμάτων από Γυρτώνη για Φαλάνη που βρίσκονται εκ μέσω του φράγματος της Γυρτώνης. 

 

Ώρες αγωνίας ζούνε οι κάτοικοι της Λάρισας βλέποντας τον Πηνειό να φουσκώνει και ήδη να προκαλεί τα πρώτα μικρά πλημμυρικά φαινόμενα. Για τον λόγο αυτό πάρθηκε η απόφαση να σπάσουν αναχώματα στο Φράγμα της Γυρτώνης. 

Στο σημείο βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο πρόεδρος Κοινότητας Φαλάνης – Δασοχωρίου Λυγούρας Κώστας, ο αντιπρόεδρος Ρένος Καρύωτης και ο αντιπρόεδρος Πιτσιος Αντρέας. Ο ιδιοκτήτης χειρίστης εκσκαφέας πρόεδρος του Φαλανιακου Σάκης Μπζιωτας είναι αυτός που έσπευσε να βοηθήσει στο σπάσιμο του αναχώματος

Τόσο οι κάτοικοι της Λάρισας όσο και των περιοχών που ο Πηνειός διασχίζει βρίσκονται σε ετοιμότητα ενώ σε κάποια έχει ήδη δοθεί εντολή εκκένωσης. 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights