Έκτακτο με απόφαση Κόκουρα: Απαλλαγή καθηκόντων για τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Γιαννόπουλο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Έκτακτο με απόφαση Κόκουρα: Απαλλαγή καθηκόντων για τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Γιαννόπουλο

Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια το βράδυ της Δευτέρας: 

 

Ανακαλεί από σήμερα 28/08/2023 τον ορισμό και απαλλάσσει τον κ. Γιαννόπουλο Ανδρέα από την άσκηση των αρμοδιοτήτων του ως Αντιδημάρχου Τυρνάβου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθ. 516/04-10-2022 (ΑΔΑ:69ΕΠΩΗΚΟΛ7) απόφαση Δημάρχου Τυρνάβου, για τους κάτωθι ειδικούς και σημαντικούς λόγους:
 Η διοικητική συμπεριφορά του ανωτέρω καθίσταται αντίθετη με τις αρχές και τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το κλίμα συνεργασίας και να προκαλούνται προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Διαπιστώνεται σοβαρότατο θέμα παντελούς έλλειψης διάθεσης συνεργασίας με το Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα του Δημάρχου από πλευράς Αντιδημάρχου.

Μέχρι τη λήψη νεωτέρας απόφασης οι αρμοδιότητες θα ασκούνται από τον Δήμαρχο Τυρνάβου.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες: