Έκρηξη σημειώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1) σε εκκοκκιστήριο της περιοχής του Δήμου Παλαμά, στο δρόμο προς Ιτέα.
Οι πληροφορίες του KarditsaLive.Net αναφέρουν ότι υπήρξαν και τραυματισμοί, που οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν είναι σοβαροί. Δύο άτομα με εγκαύματα πάντως μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο αρχικά στο Κ.Υ. Παλαμά και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Καρδίτσας, ενώ ένα τρίτο μετέβη μόνο του για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (7 οχήματα με 14 πυροσβέστες) που έδρασε άμεσα και ήδη έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Η κατάσταση στον τομέα αυτό είναι υπό έλεγχο.
Ανανεωση 17.10: Συνολικά 4 ατομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρδίτσας με εγκαύματα. Ένας τραυματίας νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. για πιο ασφαλή παρακολούθηση της υγείας του χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
Π.Κ.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram, Google News, YouTube , X και στο TikTok.