Έκοψε πίτα και χόρεψε ο Σύλλογος Γυναικών Αμπελώνα

HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Έκοψε πίτα και χόρεψε ο Σύλλογος Γυναικών Αμπελώνα

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, κέφι, χορό και θετική ενέργεια πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 29/01/2023 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα!!!

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό και ευχές της Προέδρου κ. Μπάσμπα Βαρακλιώτου Μαρία για την καινούργια χρονιά με αναφορά στις δραστηριότητες του Συλλόγου κατά την εξάμηνη θητεία του νέου Δ.Σ. καθώς και κάλεσμα για νέες δυναμικές δράσεις μέσα στη νέα χρονιά.

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν η πρώτη Πρόεδρος του Ιστορικού πλέον Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα κ. Λέλα Καραλή, την πρώην Πρόεδρο κ. Τούλα Μουγδή καθώς και την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Αμπελώνα κ. Βούλα Τσακνάκη, οι οποίες κλήθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές στα παρευρισκόμενα μέλη και φίλες του Συλλόγου.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.