Εκδήλωση –Σύσκεψη Τρίτη 14 Μάρτη, στις 19:00 στο δημοτικό θέατρο Τυρνάβου, Μαξίμ

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Εκδήλωση –Σύσκεψη Τρίτη 14 Μάρτη, στις 19:00 στο δημοτικό θέατρο Τυρνάβου, Μαξίμ

 Οι ΚΟΒ Τυρνάβου και Αμπελώνα του ΚΚΕ   απευθύνονται σε όσους

 

  • δεν ανέχονται να θυσιάζεται ακόμα και η ζωή του λαού για τα κέρδη των λίγων
  • ασφυκτιούν από την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, που το εισόδημα τους  δε φτάνει για να βγει ο μήνας και προβληματίζονται για το «που θα πάει η κατάσταση»
  • συμπορεύονται με το ΚΚΕ  σε διάφορα μετερίζια όπως αυτό της Τοπικής Διοίκησης
  • εκτιμούν τη συνέπεια, τη δράση, τη μαχητική στάση του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε σε όλα.
  •  

 Μπροστά στις επόμενες  βουλευτικές εκλογές, όπου θα ενταθούν τα ψευτοδιλήμματα   και οι εκβιασμοί σας καλούμε σε συστράτευση και δράση για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Γιατί καθημερινά οι  εξελίξεις θέτουν το πραγματικό δίλημμα: Ή θα είναι δυνατός ο λαός ή θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση και ο λαός αδύναμος.

Σας καλούμε όλες και όλους στην εκδήλωση –σύσκεψη που διοργανώνουμε, την Τρίτη 14 Μάρτη, στις 19:00 στο δημοτικό θέατρο Τυρνάβου, Μαξίμ.

Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αβρανάς, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής  Υπαίθρου Λάρισας και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και ο Στέλιος Τσικριτσής, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights