Βανδαλισμοί και καταστροφές για άλλη μια φορά στον Τύρναβο. Άγνωστοι έκαψαν και κατέστρεψαν παγκάκι και κάδο στο Λουσφάκι κάτω από το κιόσκι των κυνηγών δίπλα στο φυλάκιο στον αυχένα στο ομορφότερο ίσως σημείο του Τυρνάβου.
Πολλοί κάνουν το περπάτημα τους μέχρι εκεί στη σημαία, άλλοι κάνουν ποδήλατο, άλλοι πίνουν τον καφέ τους αλλά κάποιοι αποφάσισαν να καταστρέψουν ότι υπάρχει.
Έβαλαν φωτιά στο αυτοσχέδιο παγκάκι που υπήρχε στο σημείο αλλά και τον κάδο. Η δολιοφθορά είχε σκοπό να κάψει και να καταστραφεί το κιόσκι αλλά δεν τα κατάφεραν ευτυχώς.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κ Κώστας Χρυσοβέργης είναι θετικός να επισκευαστεί το κιόσκι με έξοδα του Δήμου αλλά κάποιοι γνωστοί άγνωστοι φρόντισαν να δώσουν μήνυμα ότι θα καταστρέψουν κάθε τι όμορφο γίνεται στον Τύρναβο Αμπελώνα και αλλού.
Πλέον οι καταστροφές έχουν γίνει μάστιγα για την περιοχή μας ακόμη και σε καινούργιες εγκαταστάσεις που φτιάχτηκαν για αθλητισμό και πολιτισμό.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram, Google News, YouTube και Twitter. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.