Έγκριση διενέργειας προκήρυξης για την πρόσληψη, 3 ατόμων για τη λειτουργία του «Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου Δ.Τυρνάβου»

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Έγκριση διενέργειας προκήρυξης για την πρόσληψη, 3 ατόμων για τη λειτουργία του «Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου Δ.Τυρνάβου»

Απόφαση προγραμματισμού πρόσληψης της ΚΕΔΗΤ

Εγκρίθηκε η εισηγητική έκθεση για την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και το από Α.Π. 20484/09-04-2023 έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

 

Έγκριση διενέργειας προκήρυξης για την πρόσληψη τριών (3) ατόμων με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών του «Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου» για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες:

2 θέσεις ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ
1 θέση ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Με σύμβαση ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα, από την ημερομηνία πρόσληψης έως 15/09/2023 όπου και θα τελειώσει η καλοκαιρινή περίοδος.

Οι προσλήψεις θα βαρύνουν αντίστοιχα τους κάτωθι Κ.Α. του προϋπολογισμού έτους 2023 των εξόδων της Κ.Ε.ΔΗ.Τ – ΚΑ 6041.04 με τίτλο “Τακτικές αποδοχές με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου – Λειτουργία Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου”, ποσό 9.600,00€ – Κ.Α 6054.04 με τίτλο “ Εργοδοτικές εισφορές έκτακτου προσωπικού -Λειτουργία Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου”, ποσό 2.200,00€

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights