HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Λιακούλη: «Ισχυρή εντολή, αυθεντική επιλογή, για τον Άνθρωπο και τον Τόπο μας»

Ε. Λιακούλη: «Ισχυρή εντολή, αυθεντική επιλογή, για τον Άνθρωπο και τον Τόπο μας»

Μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και την ανακοίνωση της συμμετοχής της στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής,  Βουλευτής Λάρισας και μέλος της ΚΠΕ , Ευαγγελία Λιακούλη, δήλωσε τα εξής:

 

«Η ανακοίνωση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές, είναι ένα ακόμα βήμα στην πορεία αναγέννησης της Παράταξής μας, που ξεκίνησε εντυπωσιακά με την ψήφο εμπιστοσύνης εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στην εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη και κλιμακώνεται δυναμικά, μέσα από τις πρωτοβουλίες, με τις οποίες οικοδομούμε ξανά τη σχέση εμπιστοσύνης μας με την ελληνική κοινωνία. 

Εύχομαι δύναμη στον αγώνα όλων των άξιων και ικανών υποψηφίων και συνυποψηφίων μου στο νομό μας, με τους οποίους θα πορευτούμε ενωμένοι και αποφασισμένοι. 

Για εμένα προσωπικά, αποτέλεσε αυτονόητο ηθικό χρέος, να θέσω ξανά τον εαυτό μου, τα κοινοβουλευτικά και δημόσια πεπραγμένα μου, καθώς και τις προγραμματικές  μου θέσεις, στην κρίση όλων των πολιτών του νομού Λάρισας

 Το καλοκαίρι του 2019, δεσμεύτηκα δημόσια να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, να αφιερώσω ολόκληρο το είναι μου, για τον Τόπο μας και τους Ανθρώπους μας. 

Εκείνο το καλοκαίρι, εσείς ανοίξατε την αγκαλιά σας και με τιμήσατε με την ιερή εντολή της Δημοκρατίας, να σας εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο. 

Μια εντολή που φύλαξα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου, σαν φωτεινή πυξίδα, που καθοδηγούσε τα πολιτικά μου βήματα, ώστε να μην αποκλίνουν ποτέ από τη διεκδίκηση του συλλογικού συμφέροντος του Λαού της Λάρισας

Αμέσως μετά την εκλογή μου, ανέλαβα καθήκοντα ως βουλευτής όλων των πολιτών του Νομού μας και εργάστηκα θεσμικά, χωρίς ποτέ να διακρίνω πολίτες ή συλλογικότητες, με βάση την κομματική τους αναφορά.

Σε αυτό το ταξίδι, οι “θύελλες” ήταν πολλές, οι “Σειρήνες” περισσότερες, τα “κύματα” ορθώνονταν πελώρια, παλεύοντας για το δίκιο των πολλών, για την αξιοπρέπεια των ευάλωτων και μη προνομιούχων, για τις ίσες ευκαιρίες των κατοίκων της υπαίθρου, απέναντι σε μια Κυβέρνηση, που υπηρετεί μόνο λίγους και ισχυρούς και μια Αξιωματική Αντιπολίτευση που λαϊκίζει φωνασκώντας, για να καλύψει τα δικά της καταστροφικά πεπραγμένα.

Μόνο περήφανη και συγκινημένη αισθάνομαι, γιατί σήμερα νιώθω  ότι μπορώ ακόμα να σας κοιτάζω στα μάτια, όπως εκείνο το καλοκαίρι, και εσείς μου δείχνετε καθημερινά πως κρατάτε πάντα ανοιχτή και ζεστή εκείνη την αγκαλιά, που μαγικά “επουλώνει” τις πολιτικές “λαβωματιές” κάθε κοινοβουλευτικής μάχης, που δίνω στη Βουλή, για τη Λάρισα που αξίζουμε και διεκδικούμε, για τη Λάρισα των ανοιχτών οριζόντων και μεγάλων προοπτικών.

Είναι η ίδια αγκαλιά που σε κάνει να λες «άξιζε τον κόπο», για τον αγώνα επιβίωσης  που δώσαμε,  λίγοι αλλά αφοσιωμένοι,  όλα τα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ σκυλεύτηκε, λοιδορήθηκε, αμφισβητήθηκε και εγκαταλείφθηκε-  όχι από τους απλούς ανθρώπους που απογοητεύθηκαν και αναζήτησαν,  ίσως εύλογα , την ελπίδα αλλού, αλλά από στελέχη μας,  που αν και τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ , το απαρνήθηκαν –  κάποιοι μάλιστα με  κραυγαλέο τρόπο.

Μαζί με τους λίγους, μείναμε στο πολιτικό μας “σπίτι”, βάζοντας στις πιο δύσκολες ώρες το καλό της πατρίδας, πάνω από το ατομικό συμφέρον. Κρατήσαμε ζωντανό, στη χούφτα μας, το “σπόρο” της Σοσιαλδημοκρατίας, που σήμερα απλώνει ξανά βλαστούς και ανθίζει απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας. 

Τώρα που ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, οι απλοί άνθρωποί μας, στρέφουν την πλάτη τους οριστικά στην πολιτική αγυρτία και επιστρέφουν ξανά στο αυθεντικό προοδευτικό σπίτι τους, που κρατήσαμε ανοιχτό και όρθιο με μάχες και αγώνες, τώρα η ευθύνη μας, είναι μεγάλη.

Γιατί τώρα, οφείλουμε να περιφρουρήσουμε τα ιδανικά της Παράταξής μας και να κάνουμε μαζί πράξη τη Δημοκρατική Ανατροπή

 

  • Μαζί αντέξαμε το βαρύ χειμώνα, μαζί συνεχίζουμε στην Άνοιξη του ΠΑΣΟΚ
  • Μαζί ανανεώνουμε την λαϊκή εντολή, σε ισχυρή εντολή σοσιαλιστικής διακυβέρνησης
  • Μαζί κάνουμε πραγματικότητα τις προγραμματικές μας θέσεις, με την αυθεντική επιλογή της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, που υπηρετεί τη σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία. 
  • Μαζί θα δώσουμε κι αυτή τη μεγάλη μάχη, της Αξιοπρέπειας στις ζωές των Ανθρώπων μας.

Αυτό είναι το προσωπικό όραμά μου, ο στόχος μου, ο διαρκής αγώνας μου και θα διαθέσω όλη τη δύναμή μου,  για να είμαι η ισχυρή, αυθεντική και ασυμβίβαστη φωνή σας. Μαζί με εσάς και μόνο για σας…

Πάντα Εδώ .  

Καλό μας Αγώνα!» 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.