Δύο νέα υπερσύγχρονα οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Τυρνάβου.

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Δύο νέα υπερσύγχρονα οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Τυρνάβου.

Ειδικότερα, τα δύο νέα υπερσύγχρονα οχήματα εντάσσονται στον στόλο του Δήμου Τυρνάβου και τίθενται άμεσα στη διάθεση των υπηρεσιών για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.

 

Έτσι, ο Δήμος μας αποκτά ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του στην προσπάθεια παροχής εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών προς τους δημότες. Τα οχήματα αυτά θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους υπαλλήλους του Δήμου να εργάζονται σε συνθήκες απόλυτης αμεσότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας.

Έτσι, η νυν δημοτική αρχή ανανεώνει και ενδυναμώνει έμπρακτα τον στόλο οχημάτων του Δήμου προς όφελος κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.