Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος από Τύρναβο για Λάρισα μέσω της γέφυρας Κουτσοχέρου

HomeΤΟΠΙΚΑ

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος από Τύρναβο για Λάρισα μέσω της γέφυρας Κουτσοχέρου

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Τιτάνια ήταν η επιχείρηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Δήμο Λαρισαίων και τον Δήμο Τυρνάβου για να μπορέσει να δοθεί στην κυκλοφορία ο επαρχιακός δρόμος Δαμασίου – Κουτσόχερο και η Εθνική οδός Τρικάλων με το  άνοιγμα της γέφυρας Κουτσοχέρου. 

 

Ο δρόμος αυτός δίνει την δυνατότητα της μετακίνησης από τον Τύρναβο  και γενικά την βόρεια Ελλάδα προς την Λάρισα και την υπόλοιπη χώρα λύνοντας το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί. Η πολιτική προστασία του Δήμου Τυρνάβου κατέβαλε υπερπροσπάθεια με 40 τόνους νερό για να πλυθεί το οδόστρωμα και 2 χωματουργικά μηχανήματα επί 5 ώρες, για να καθαρίσει ο δρόμος επί ώρες με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής προστασίας Κώστα Χρυσοβέργη να επιβλέπει. 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών κ. Χριστόφορος Κατσαρός μετέβη εκτάκτως αμέσως μετά στην Λάρισα ώστε να ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για την κατάσταση ώστε να δοθεί μέχρι το πρωί της Τετάρτης η άδεια για διέλευση από το σημείο και να λήξει ο αποκλεισμός των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας από την Λάρισα και την Νότια Ελλάδα.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.