Δωρεά βιβλίων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας  στη βιβλιοθήκη του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΚΑΣΤΡΙ-ΛΟΥΤΡΟ»

HomeΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δωρεά βιβλίων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στη βιβλιοθήκη του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΚΑΣΤΡΙ-ΛΟΥΤΡΟ»

Οι διακοπές είναι χρόνος χαλάρωσης και φυγής από το άγος της καθημερινότητας. Τι καλύτερο λοιπόν από την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου;

Επομένως, τα βιβλία θα πρέπει να είναι προσβάσιμα και στον τόπο των διακοπών μας!

Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί-Λουτρού, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας δώρισαν ορισμένα βιβλία από την Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη των Εν.Πο.Λ. προς ενίσχυση της βιβλιοθήκης του παραλιακού συλλόγου!
Οι Ενεργοί Πολίτες είναι πάντοτε ανοιχτοί σε τέτοιου είδους προτάσεις και συνεισφέρουν όπως μπορούν στη διάδοση του πολιτισμού σε όλες τις εκφάνσεις του!

Τ α βιβλία παρέδωσαν οι εθελοντές Γιάννης Νταλώσης, Εύη Καλούδη και Βαγγέλης Κυπαρίσης στους εκπροσώπους του συλλόγου  Σαπουντζή Γεώργιο, Καρκαντό Θωμά και Κατσούρα Χριστίνα.
Καλοδιάβαστα λοιπόν, από τους πολίτες που θα επιλέξουν να περάσουν τις διακοπές τους στα πολύ όμορφα παράλια του νομού Λαρίσης!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.