Δωρεά βιβλίων από το ΠΟΚΕΛ στο Γυμνάσιο Αργυροπουλίου – «Ηλώνη»

HomeΠΑΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δωρεά βιβλίων από το ΠΟΚΕΛ στο Γυμνάσιο Αργυροπουλίου – «Ηλώνη»

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, μετά από αίτημα της διεύθυνσης του σχολείου, έδωσε βιβλία  στο Γυμνάσιο Αργυροπουλίου – «Ηλώνη» την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 προκειμένου να εμπλουτισθεί η βιβλιοθήκη του σχολείου.

 

Τα βιβλία παρέλαβαν ο διευθυντής του σχολείου κος Τασιόπουλος Ευάγγελος και οι υπεύθυνοι καθηγητές Κοκκίνη Χρυσούλα και Τολιόπουλος Χρήστος.  Η δωρεά των βιβλίων εντάσσεται  στο πλαίσιο της αυτοαξιολόγησης, στο Σχέδιο Δράσης με τίτλο «Ταξίδι στη βιβλιοθήκη του σχολείου μου» που εκπονείται από το σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2022-23.

 Το ΠΟΚΕΛ συνεχίζει την προσφορά βιβλίων σε σχολεία, σε κεντρικές και δυσπρόσιτες περιοχές του νομού και της χώρας, ώστε να εμπλουτισθούν οι υπάρχουσες βιβλιοθήκες ή να ενισχυθούν, για να λειτουργήσουν εκ νέου.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες: