Δωρεά βιβλίων από την ΚΕΔΕ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Τυρνάβου

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Δωρεά βιβλίων από την ΚΕΔΕ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Τυρνάβου

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) συμμετέχοντας στην καμπάνια του Future Library «Επενδύουμε στο βιβλίο2023-2025» αποφάσισε την ενίσχυση με δωρεές βιβλίων 10 Δημοτικών βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα εμπλουτίζοντας τις συλλογές τους.

Η Δημοτική βιβλιοθήκη Τυρνάβου συμπεριλήφθηκε σε αυτές τις βιβλιοθήκες  και έγινε αποδέκτης 300 καινούριων  αξιόλογων βιβλίων που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα θεματολογίας και ανταποκρίνονται στα πνευματικά ενδιαφέροντα των μελών  της βιβλιοθήκης.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την ΚΕΔΕ γι’ αυτήν την αξιόλογη πρωτοβουλία της. Με τη δωρεά των  αξιόλογων εκδόσεων  η βιβλιοθήκη συνεχίζει να παραμένει μια δημιουργική πηγή γνώσης και μάθησης.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights