HomeΛάρισα

Δήμος Λαρισαίων: Δεύτερη συνάντηση με φορείς – Στο επίκεντρο η εξωστρέφεια της Λάρισας

Δήμος Λαρισαίων: Δεύτερη συνάντηση με φορείς – Στο επίκεντρο η εξωστρέφεια της Λάρισας

Η ενίσχυση του τουριστικού προφίλ και της εξωστρέφειας της Λάρισας βρέθηκαν εκ νέου στο επίκεντρο της συνάντησης του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ.Φώτη Τζατζάκη και στελεχών του Δήμου Λαρισαίων με φορείς της Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο. 

 

Στη δεύτερη αυτή συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Πρόεδρος, κ.Θεόφιλος Καραχάλιος, καθηγητής και διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής και ο αναπληρωτής Πρόεδρος, κ.Αριστείδης Ζιμπής, καθηγητής Ανατομίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα», κ.Ρίζος Χαλιαμπάλιας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων-Ψητοπωλών Ν.Λάρισας, κ.Βασίλης Παναγούλιας, ενώ εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων, εκτός από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Εξωστρέφειας συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων «Όλον» ΑΕ κ.Χαράλαμπος Γιοντζής και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, κ.Χρύσα Τζιαστούδη.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.