Δήμο Τυρνάβου: Νέες προσλήψεις βρεφονηπιοκόμοι και βοηθοί βρεφονηπιοκόμων

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Δήμο Τυρνάβου: Νέες προσλήψεις βρεφονηπιοκόμοι και βοηθοί βρεφονηπιοκόμων

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2023 για την πρόσληψη προσωπικού για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της χρονικής περιόδου 2022-2023.

Ο Δήμος Τυρνάβου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης, περιόδου 2022-2023»

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Από Σάββατο 25-02-2023 έως Δευτέρα 10-03-2023.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2492350126, -127

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.