Διάλεξη για την Διεθνή ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών στο θέατρο Μαξίμ

HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διάλεξη για την Διεθνή ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών στο θέατρο Μαξίμ

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η Διάλεξη για την Ημέρα μνήμης και ευαισθητοποίησης κατά της Βίας των Γυναικών που οργάνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου Σακούτσιος Γεώργιος.

 

Την εκδήλωση προλόγησε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Κόκουρας Ιωάννης, ενώ στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σακούτσιος Γιώργος. Τον κύκλο αυτόν τον ομιλητών έκλεισε ο  ο Πατήρ Γεώργιος.

Παρεβρέθησαν στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Κοιν. Πολιτικής Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδείας Χριστόφορος Κατσαρός  ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Χρυσοβέργης Κωσταντίνος και η Διευθύντρια του ΓΕΛ Τυρνάβου κα. Κωνσταντίνα Πατσή.

 

 

Μια υπέροχη εκδήλωση με την βοήθεια γυναικών της πόλης μας που μπορούν να βοηθήσουν από νομικής και ψυχολογικής πλευράς. Ομιλήτριες της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες:

Γεωργία Αλεξανδρή Δικηγόρος- Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια που εξήγησε πως μια γυναίκα που έχει υποστεί την κακοποίηση μπορεί να βοηθηθεί από νομικής πλευράς.

Τσολάκη Ασπασία, ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος, η οποία ανέλυσε την ψυχολογία του θύματος και του θύτη.

Μπουκουβάλα Ελευθερία κοινωνική λειτουργός-συστημική ψυχοθεραπεύτρια που ανέλυσε επίσης την κακοποίηση όσο αναφορά την θεραπεία των θυμάτων και την αναγκαιότητα του να εκφράζουν το πρόβλημα για να μπορέσουν να σωθούν.

Κατσούλη Στυλιανή Κοινωνική λειτουργός ανάλυσε την βοήθεια και τη στήριξη που μπορεί να βρει μιας γυναίκας που ζει σε κακοποιητικό περιβάλλον στον Δήμο Τυρνάβου!

 

Το ΓΕΛ Τυρνάβου συγκλόνισε με την παράσταση και την μουσική που χάρισε στο κοινό που παραβρέθηκε! Ακολουθεί νέο άρθρο με το βίντεο των παιδιών.