H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.
Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
25/2/2024 8:00:00 πμ 1:00:00 μμ
Λάρισας:
α) οδός Θεοπόμπου, από την οδό Σπανούδη έως την οδό Χατζημιχάλη,
β) οδό Αλκύνθης, γ) οδό Σπανούδη, από την οδό Θεοπόμπου, έως την οδό Ευαγγέλου Λιόλη,
δ) οδό Χατζημιχάλη, από την οδό Θεοπόμπου έως την οδό Ευαγγέλου Λίολη,
ε) οδό Τσιγάρα,
στ) οδό Ευαγγέλου Λιόλη, από την οδό Σπανούδη έως την οδό Χατζημιχάλη,
ζ) οδό Απ. Μπακόπουλου, από την οδό Πανάγου έως την οδό Χατζημιχάλη) οδό Αβύδου,
θ) οδό Κυδωνιών,
η) οδό Χρήστου Τερζούδη,
ι) οδό Κοκότη. Κατασκευές
25/2/2024 8:00:00 πμ 2:00:00 μμ
ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Διακοπή ηλεκτροδότησης σε όλη την επαρχία Φαρσάλων λόγω συντήρησης Υ/Σ Βασιλί από ΑΔΜΗΕ. Συντήρηση