Διαδικτυακή εκδήλωση από το Δίκτυο Νέων Λάρισας

HomeΛΑΡΙΣΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση από το Δίκτυο Νέων Λάρισας

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μας διαδικτυακή εκδήλωση στα πλαίσια του κύκλου διαδικτυακών ημερίδων
«Οι νέοι συζητούν – Η κοινωνία συμμετέχει», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μέσω του Microsoft Teams.
 
✅ Οι τομεάρχες του Δικτύου Νέων Λάρισας θα κάνουν εισηγήσεις για θέματα που αφορούν την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Κλιματική Αλλαγή καθώς και για άλλους πολύ ενδιαφέροντες τομείς της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της περιοχής μας.
 
✅ Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Κατσαρός Χριστόφορος αλλά και ο καθηγητής Αχιλλέας Μίτιλης.
 
✅ Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams, και η συμμετοχή των πολιτών που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, θα γίνεται κατόπιν πρόσκλησης του Δικτύου. Επομένως, όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα, κλείστε τη θέση σας στο [email protected], αποστέλλοντας μας το email σας, και εμείς θα σας στείλουμε το link της συμμετοχής!.