ΔΕΥΑΛ για Κουτσόχερο: Οι κάτοικοι να αποφεύγουν τη χρήση του νερού για πόση και ατομική υγιεινή

HomeΛΑΡΙΣΑ

ΔΕΥΑΛ για Κουτσόχερο: Οι κάτοικοι να αποφεύγουν τη χρήση του νερού για πόση και ατομική υγιεινή

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ για το νερό στο Κουτσόχερο επισημαίνονται τα εξής:

 
 

«Πριν από μερικές ώρες επανήλθε η υδροδότηση στην τοπική κοινότητα Κουτσόχερου του Δήμου Λαρισαίων η οποία είχε διακοπεί λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση των γεωτρήσεων που τροφοδοτούν την περιοχή.

 

Το νερό έχει επανέλθει στα σπίτια, αλλά οι εργαστηριακοί έλεγχοι για την καταλληλότητα του συνεχίζονται. Μέχρι να ολοκληρωθούν συστήνουμε στους δημότες της τοπικής κοινότητας Κουτσόχερου να αποφεύγουν τη χρήση του νερού για πόση και ατομική υγιεινή.

Οι εργαστηριακοί έλεγχοι θα ολοκληρωθούν μέχρι αύριο οπότε θα εκδοθεί και νέα ανακοίνωση για την χρήση του νερού. Μέχρι τότε συνεχίζεται η διανομή εμφιαλωμένου νερού για τους κατοίκους»

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.